Házirend

AgilityzZ Házirend

Kiképzésen minden olyan kutyatulajdonos részt vehet, aki az erre létesített tárgyheti doodle szavazáson bejelentkezett a foglalkozásra, érkezésekor rendezte az aktuális foglalkozás díját, vagy érvényes, 5 – 10 alkalmas bérlettel / havi bérlettel rendelkezik.

A havi díjak befizetésének határideje tárgyhó 15-e. Aki ezután szeretné a havi díjat rendezni, annak ezután már csak alkalmi edzésdíj befizetésére, vagy bérlet vásárlásra van lehetősége (5 vagy 10 alkalmas). Az addig lejárt alkalmakat alkalmi díjjal számoljuk fel! 

Az edzésekre előző nap 21.00-ig lehet fel- / és lejelentkezni. Kérünk titeket, hogy
– amennyiben nem tudtok megjelenni egy adott foglalkozáson, vagy
– ha nem vagytok feljelentkezve az adott edzésre, de mégis jönnétek,
azt jelezzétek időben az edzőknek (telefonon, vagy facebookon).

Aki nem jelentkezett fel időben az adott edzésre (előző nap 21.-00-ig), és telefonon sem jelezte részvételi szándékát, az nem vehet részt az adott foglalkozáson.

Aki késik, az legyen szíves jelezze ezt az edzőknek. Amennyiben késését nem jelzi, és a kezdéstől számított több, mint 15 percet késik, úgy nem vehet részt az adott foglalkozáson.

Az edzések rossz idő, egyéb nem várt események miatt elmaradhatnak. Az elmaradásról minden esetben sms-ben tájékoztatjuk azokat, akik fel vannak jelentkezve az adott edzésre. Megértéseteket köszönjük.

A kiképzésen csak chippel ellátott, érvényes oltásokkal rendelkező, féregtelenített, egészséges kutyával lehet részt venni.

A kiképzések megkezdése előtt minimum 5 perccel meg kell érkezni az iskola területére.

A kiképzéshez szükséges eszközök előkészítésében, a pálya megépítésében, a foglalkozások közbeni módosításokban, majd a foglalkozás végén az akadályok elpakolásában MINDEN résztvevőnek segíteni kell.

Az agility pályát (az akadályokat) csak edző / kiképzők engedélyével, segítségével, felügyeletével szabad használni.

Az akadályokon (palló, palánk, hinta) emberek, gyerekek nem tartózkodhatnak.

Kiképzések alatt mindenkinek kötelessége a kutyáját biztonságosan kontroll alatt tartania, hogy a pályán dolgozó párosok munkáját, a foglalkozást figyelemmel kísérőket ne zavarja.

A kiképzésen részvevők felelőssége és kötelessége megtéríteni az általuk vagy a kutyájuk által okozott mindennemű személyi vagy tárgyi károkozást, esetleg a másik kutyában okozott sérülésből adódó felmerülő költségeket.

A térelválasztó kerítésekhez kutyát kikötni tilos!

Az iskola területének tisztaságára MINDENKINEK FOKOZOTTAN ÜGYELNI KELL! A kutya ürülékét a kutya gazdája köteles haladéktalanul összeszedni, és azt az arra kijelölt tárolóban elhelyezni.  Az iskola területén szemetet, hulladékot, műanyag flakonokat stb. SENKI NEM HAGYHAT!

A kutyaiskola előterében („közösségi tér”) nem lehet szabadon kutya! Pórázon lévő kutyához semmilyen esetben se engedjük oda kutyánkat. Kiképzői engedéllyel a kispályán, vagy a hátsó pályán el lehet engedni a kutyákat.

A műanyag székeket használat után mindenki vigye vissza a helyére.

Az esetlegesen bekövetkező személyi sérülésért vagy anyagi kárért az AgilityzZ csapata semmilyen felelősséget nem vállal, az minden esetben egyéni felelősség.

A kiképzésen alkoholos befolyásoltságú személy nem vehet részt, vagy ittas személy az iskola területén nem tartózkodhat.

A foglalkozások ideje alatt a kiképzésen résztvevőknek a mobiltelefonok használatának mellőzését is kérjük.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s