Házirend

AgilityzZ Házirend

Kiképzésen minden olyan kutyatulajdonos részt vehet, aki az erre létesített tárgyheti doodle szavazáson bejelentkezett a foglalkozásra, érkezésekor rendezte az aktuális foglalkozás díját, vagy érvényes, 4 alkalmas bérlettel / havi bérlettel rendelkezik.

A havi díjak befizetésének határideje tárgyhó 12-e. Aki ezután szeretné a havi díjat rendezni, annak ezután már csak alkalmi edzésdíj befizetésére, vagy bérlet vásárlásra van lehetősége (4 alkalmas). Az addig lejárt alkalmakat alkalmi díjjal számoljuk fel!

Az edzésekre előző nap 22.00-ig lehet fel- / és lejelentkezni. Kérünk titeket, hogy

– amennyiben nem tudtok megjelenni egy adott foglalkozáson, vagy

– ha nem vagytok feljelentkezve az adott edzésre, de mégis jönnétek,

azt jelezzétek időben az edzőknek (telefonon, vagy facebookon).

Amennyiben egy edzés előző nap 22.00-ig nincs lemondva, úgy egy alkalmat részvételtől függetlenül felszámolunk.

Aki nem jelentkezett fel időben az adott edzésre (előző nap 22.-00-ig), és telefonon sem jelezte részvételi szándékát, az nem vehet részt az adott foglalkozáson.

Az edzések rossz idő, egyéb nem várt események miatt elmaradhatnak. Az elmaradásról minden esetben sms-ben tájékoztatjuk azokat, akik fel vannak jelentkezve az adott edzésre. Megértéseteket köszönjük.

A kiképzésen csak chippel ellátott, érvényes oltásokkal rendelkező, féregtelenített, egészséges kutyával lehet részt venni.

A kiképzések megkezdése előtt minimum 5 perccel meg kell érkezni az iskola területére.

A kiképzéshez szükséges eszközök előkészítésében, a pálya megépítésében, a foglalkozások közbeni módosításokban, majd a foglalkozás végén az akadályok elpakolásában MINDEN résztvevőnek segíteni kell.

Az agility pályát (az akadályokat) csak edző / kiképzők engedélyével, segítségével, felügyeletével szabad használni.

Az akadályokon (palló, palánk, hinta) emberek, gyerekek nem tartózkodhatnak.

Kiképzések alatt mindenkinek kötelessége a kutyáját biztonságosan kontroll alatt tartania, hogy a pályán dolgozó párosok munkáját, a foglalkozást figyelemmel kísérőket ne zavarja.

A kiképzésen részvevők felelőssége és kötelessége megtéríteni az általuk vagy a kutyájuk által okozott mindennemű személyi vagy tárgyi károkozást, esetleg a másik kutyában okozott sérülésből adódó felmerülő költségeket.

A térelválasztó kerítésekhez kutyát kikötni tilos!

Az iskola területének tisztaságára MINDENKINEK FOKOZOTTAN ÜGYELNI KELL! A kutya ürülékét a kutya gazdája köteles haladéktalanul összeszedni, és azt az arra kijelölt tárolóban elhelyezni. Az iskola területén szemetet, hulladékot, műanyag flakonokat stb. SENKI NEM HAGYHAT!

A kutyaiskola előterében („közösségi tér”) nem lehet szabadon kutya! Pórázon lévő kutyához semmilyen esetben se engedjük oda kutyánkat. Kiképzői engedéllyel a kispályán, vagy a hátsó pályán el lehet engedni a kutyákat.

A műanyag székeket használat után mindenki vigye vissza a helyére.

Az esetlegesen bekövetkező személyi sérülésért vagy anyagi kárért az AgilityzZ csapata semmilyen felelősséget nem vállal, az minden esetben egyéni felelősség.

A kiképzésen alkoholos befolyásoltságú személy nem vehet részt, vagy ittas személy az iskola területén nem tartózkodhat.

A foglalkozások ideje alatt a kiképzésen résztvevőknek a mobiltelefonok használatának mellőzését is kérjük.

Versenyszabályzat:

-versenyezni csak azok a párosok tudnak a Z-Kutyaiskola / AgilityzZ színeiben, akiknek ezt az edzők jóváhagyták és azokon a versenyeken indulhatnak, amin az edzők is jelen vannak

-a versenyzéshez minden segítséget megadunk (felkészülés, nevezés, részvétel)

-aki a verseny előtti felkészülésben (edzéseken) nem vesz rész, az nem mehet versenyezni. Futamaival nem csak magát, hanem az edzőit és az iskolát is képviseli

-a versenyre való nevezések központilag történnek, az ügyintéző Kornhoffer Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s