Horváth Dóri

Dori_Pinka_Sari_002 14 éve kutyázom és 13 éve agilityzem. Első kutyám Sajó (rövidszőrű magyar vizsla kan) vele tanultam meg szinte mindent a kutyázásról és az agilityről, valamint az ezekben rejlő nehézségekről 🙂 Általa lettem kutyás, és ismerkedtem meg ezzel a sporttal. Sajnos Sajó már nincs velünk, jelenleg két magyar vizslám van, egy rövidszőrű mentett törpevizsla, Sárika, aki jelenleg nyugdíjas éveit éli és egy drótszőrű vadmagyar Pinka, akivel jelenleg A3-ban versenyzünk.
Edzői pályafutásomat a Dogfit kutyaiskolán kezdtem, ahol először kezdő párosokkal, majd a kezdő versenyzők felkészítésével foglalkoztam. Ezt követően egy ideig nem tartoztunk egy kutyaiskolához sem és csak a saját kutyáim edzésével foglalkoztam, majd a Váci Suttogó kutyaiskolában tartottam agility edzéseket. Innen kerültem a Z-kutyasulira, ahová egy kis kitérő után ismét visszatérhettem, melyet nagyon köszönök az egész csapatnak, mert ez az a hely, ahol úgy érzem, otthon vagyok.
Edzői munkám során nagyon fontosnak tartom, hogy a nálunk edző párosok minden tekintetben a lehető legjobb képzést kaphassák, ezért igyekszem folyamatosan bővíteni az ismereteimet, minél több szemináriumon, idegenpályás edzésen részt venni a fejlődés érdekében, valamint a TF és a MOB közös szervezésében indított sportedzői képzésen OKJ-s sportedzői képesítést szereztem kutyasportra szakosodva.

pinkaAz elsődleges szempont számomra, hogy a hozzánk érkező párosok megkaphassák azt az élményt, amiért lejönnek az edzéseinkre kutyusaikkal, legyen az ok akár a lemozgatás, akár a kutyával töltött közös idő, akár a versenyzés. Remélem, hogy edzői munkámmal hozzájárulhatok ahhoz, hogy minél többen megismerjék, megszeressék ezt a sportot, és ha szeretnének, elindulhassanak a versenyzés világába is!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s