Kik jöhetnek hozzánk?

Az agility egy mindenki számára nyitott sport, de ahhoz, hogy eredményesen tudd csinálni (akár hobbi-, akár versenyszinten), a kutyádnak ismernie (és tudnia 🙂 ) kell az alapvető vezényszavakat (ül, fekszik, marad, hozzám).

A megfelelő kézben tarthatóság hiányában sajnos nem csak a saját dolgodat nehezíted meg a szeleburdi, pályán össze-vissza rohangáló kutyával, hanem más párosok munkáját is – akik ugyancsak agilityzni szeretnének.

Ahhoz, hogy hozzánk járj edzeni, nem kell sem alap, sem középfokot végezned – viszont a kutyádnak behívhatónak és kézben tarthatónak kell lennie. Amennyiben agresszív, félős, viselkedés problémákkal küzd, sajnos nem biztos, hogy a sport a legjobb megoldás számára!! Kutyaiskolánk erre is kínál megoldást, amelyről bővebben a “miért válaszd kutyaiskolánkat” fül alatt olvashatsz, de edzőink, kiképzésvezetőink és az iskola vezetői is szívesen válaszolnak, bármilyen kérdésed is merüljön fel! Természetesen ha ragaszkodtok az agilityhez, kiegészítésként, előzetes egyeztetés után félős vagy egyéb viselkedési problémákkal rendelkező kutyáknak is nyitott a lehetőség.

Agility edzéseink során kétféle csoport létezik: a kezdő / közép-haladó és a versenyedzés. Kérünk, hogy amennyiben még nem ismeritek a sportot, úgy mindenképp a kezdő / közép-haladó edzéseken vegyetek részt, arra jelentkezzetek fel! A versenyedzős csapatba kerülést – illetve az adott páros éles versenyeken való megmérettetését – mindig az edzők döntik el (természetesen a gazdival egyeztetve), a kutya-gazdi páros fejlettségi szintjének megfelelően.

Reklámok

4 hozzászólás a(z) Kik jöhetnek hozzánk? bejegyzéshez

 1. Visszajelzés: Üdvözöllek a Z-Kutyaiskola Agility csapatának honlapján! :D | AgilityzZ Kutyás Klub, Pomáz

 2. Titus szerint:

  milyen korban javasolt elkezdeni az első edzéseket?

  • kabasolyom szerint:

   Szia!
   Az edzéseket egészen kicsi, akár 3 hónapos kortól el lehet kezdeni – nyilván picit másképp, mint egy idősebb kutyával.
   5 hónapos vagy fél éves korban már nagyon könnyen lehet haladni, talán akkor a legideálisabb, ha az embernek versenycéljai vannak, akkor körülbelül ennyi idő alatt lehet megszerezni a megfelelő tudást a versenyekhez (hivatalos versenyen 18 hónapos kortól lehet indulni).

 3. Visszajelzés: Üdvözöllek a Z-kutyaiskola Agility csapatának honlapján! :) | AgilityzZ Kutyás Klub, Pomáz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s